Welkom Julie!!

— 28 / 06 / 2018

Onlangs mochten we Julie Brabant welkom heten in ons team!

Casa Nova Vastgoedstyling is nu een 6-tal jaar actief in het verhuren van complete interieurs om te koop gestelde panden sneller van eigenaar te doen wisselen. En met succes! Een kleine twee jaar geleden kwam onze eerste bediende in dienst, een tweede na 6 maand en nu ook Julie om ons team te versterken.

Door de vele interieuren en  inrichtingen op huurbasis die wij per jaar plaatsen krijgen wij steeds meer de vraag of wij ook inrichtingen op maat kunnen voorzien. Ja!! Zeker!  Julie is interieurstyliste en zij ondersteunt bij Casa Nova Vastgoedstyling de verkoop.  Haar tekenskills en inzicht in de wensen en behoeften van de klant zorgen ervoor dat zij een echte meerwaarde is. Haar ervaring in de vastgoedsector biedt een grote opportuniteit om werven van A-Z op te volgen.

Zij werkte reeds een gans nieuw interieur uit voor een project in Lichtervelde, kreeg carte blanche voor een expatappartement in Ukkel, mocht een nieuw interieur samenstellen op basis van vooropgesteld budget voor een bouwproject van Hyboma  en is op vandaag bezig met nieuwe diverse projecten zoals een ontvangstruimte voor een kantoor en kleuren- en interieuradvies voor een gezin te Zwevezele.

Benieuwd naar onze werking? Neem vrijblijvend contact op met uw vragen en wij staan u zo goed  mogelijk bij in uw komende projecten!