In de knoop met je interieur?

— 25 / 06 / 2021

Het afgelopen jaar hebben we heel wat tijd thuis moeten doorbrengen. Dat zorgt ervoor dat het vaak begint te kriebelen om wat nieuw leven in onze omgeving te blazen. Misschien speel je zelf ook al even met de gedachte om je interieur opnieuw aan te pakken maar weet je niet goed hoe je hieraan moet beginnen?

Bij Casa Nova specialiseren we ons niet alleen in vastgoedstyling maar helpen we ook dagelijks particulieren met interieuradvies. Klanten kunnen bij ons terecht voor persoonlijk advies, volledige interieurvoorstellen op maat op basis van budget en finaal mét kwalitatieve levering en montage van de uiteindelijke keuze.

Home sweet home

Een plek waar je je thuis voelt op het moment dat je binnenkomt, dat is wat je interieur moet weerspiegelen. Een huis is iets heel persoonlijk, wat betekent dat elke woonruimte ook een specifieke aanpak vraagt. Een grote sterkte van Casa Nova is dat wij fungeren als uitgebreid merkenhuis. Onze designers weten perfect hoe je verschillende stuks kan mixen & matchen tot het volledige plaatje klopt. Daarnaast hebben we sinds kort ook onze eigen Casa Nova Lifestyle Collectie. We focussen op kwaliteit en unieke stukken met heel veel mogelijkheden in kleuren, stoffen of prints. Perfect maatwerk, volledig naar smaak en wensen van onze klanten. 

Wat doen wij in een advies?

  • Interieur- en kleuradvies op maat
    Misschien is er al een plan of heb je al een idee welke stijl je graag wil uitgaan. Alles wordt besproken tijdens een een-op-een afspraak met een van onze in-house interieurdesigners.
  • Samen bekijken we hoe je je leefruimte kunt indelen en welke meubelmaten in jouw interieur zullen werken. Ook helpen we je bij de keuze van je meubelen, rekening houdend met de verschillende materialen die beschikbaar zijn.
  • Daarna maken wij een voorstel op met verschillende opties, moodborden en een volledige 3D tekening zodat je een gedetailleerd beeld krijgt en een goeie keuze kan maken.
  • Nadat de keuze werd gemaakt zorgen wij dat alles in bestelling wordt geplaatst, met de nodige zorg bij ons aankomt en daarna door ons eigen team bij jou thuis wordt geïnstalleerd en gedecoreerd.

Kortom, we luisteren naar jouw wensen en dromen, geven advies en proberen altijd te verrassen. We go the extra mile.

Geïnteresseerd of wens je graag nog wat meer informatie? Stuur ons een mailtje via info@casanova-vastgoedstyling.be voor meer info of om een afspraak te maken in onze showroom.