Want vastgoedstyling wérkt.

— 17 / 03 / 2021

Iedereen die ooit al op zoek ging naar een woning kent het. Je klikt even door op een paar immosites en voor je het weet ben je enkele uren verder. Automatisch trekt je aandacht naar huizen met prachtige interieurs en sterke foto's. En stiekem droom je ervan om je koffers in te pakken en onmiddellijk die prachtige sofa in te duiken. 

Maar ook als je aan de andere kant van de akte staat is het dus de kunst om alles uit je te koop gesteld vastgoed te halen. Als je weet wat er speelt in het hoofd van een potentiële koper, kan je daar als verkoper enkel voordelen uit halen. En laat net dat hetgene zijn waar wij als ervaren vastgoedstylisten in gespecialiseerd zijn. Wij zien het potentieel van elke woning, realiseren dromen en stellen een stijlvol interieur samen, dat onmiddellijk voor een enorme meerwaarde zorgt.

Corona made us think & dream. 
Het voorbije covid-jaar heeft ons gedwongen om 'in ons kot' te blijven. Verre reizen maken kon niet meer en dus genoten we des te meer van wat ons eigen Belgenlandje te bieden heeft. Tweede verblijven aan de kust of in de Ardennen waren nog nooit zo populair. En net door zoveel binnen te zitten, keken we op een andere manier naar onze leefomgeving en interieur. Met meer belang. Met grotere dromen en wensen. 

Booming Business.
Dat is ook duidelijk te zien op de immo-markt. Vastgoed is aan het boomen, maar kopers willen meer. Verwachten meer. Dat je met vastgoedstyling daar een verschil kan maken, kunnen wij enkel maar benadrukken. Binnen de 90 seconden na het binnenkomen van een woning voelt een koper al dan niet een klik. We hoeven je dus niet te vertellen hoe belangrijk een eerste indruk is.​

Vastgoedstyling wérkt. Maar liefst 17 van onze realisaties van de afgelopen 2 maanden waren binnen een recordtempo verkocht. En met recordtempo bedoelen we binnen 1 maand, 1 week, enkele dagen of zelfs, hou je vast, 1 dag! Do we need to say more? 

Het gaat ongelofelijk hard. Dat alles zo snel verandert is uiteraard goed nieuws. Dat zorgt er dan ook voor dat we ons in heel wat bochten moeten wringen om alles klaar te spelen. Minder evidente tijden vragen om meer creativiteit en flexibiliteit maar geven ook veel voldoening. We zijn dan ook heel trots op het succes van onze samenwerkingen en wat we als team allemaal bereiken. Wij hebben alvast ongelofelijk veel zin in aankomende projecten en realisaties dus hou ook zeker onze social media in de gaten voor de resultaten!