Groep Huyzentruyt

Aannemer van het leven

Zorgeloos en toegankelijk

De maatschappij verandert razendsnel. Meer dan ooit staat zorgeloosheid en persoonlijk contact centraal. Groep Huyzentruyt maakt wonen en bouwen individueel, makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Onze ervaring en kennis staat in dienst van je stijl, smaak en budget. We denken vernieuwend na over bouwen, zodat jij kan leven zoals je zelf wil.

In cijfers

Hoog van de toren blazen is niet ons ding. We blijven liever met de voeten op de grond. Toch kunnen we er niet van onderuit: 100 jaar bouwervaring brengt belangrijke troeven met zich mee.

  • Actief in meer dan 80 gemeenten
  • 240 bouwexperten
  • 100 miljoen euro omzet
  • familiebedrijf: Philippe Huyzentruyt is de 4de generatie
  • 1 Expert Center

Ontwikkelen is een vak

De woonvorm van vandaag is niet die van morgen. Een team van ontwikkelaars, architecten, urbanisten en juristen buigen zich over een kwalitatieve woonomgeving voor vandaag en morgen, rekening houdend met een wijzigende demografie, grondgebruik, mobiliteit en beschikbaar budget. Dat resulteert in vernieuwende woonsites die de norm worden voor onze latere urbanisatie.

Van stad tot platteland

Van De Panne tot Leuven, van Antwerpen tot La Louvière. Groep Huyzentruyt vind je overal. Onze projecten situeren zich in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Brabant en Henegouwen.

Klaar en helder

Glashelder en recht-door-zee. Groep Huyzentruyt staat voor betrouwbaar vakmanschap zonder poespas. Wij houden het graag eenvoudig en persoonlijk. Dat doen we elke dag met volle goesting en gedrevenheid. Omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen.