Uptown Scandi Ganzendries

Voor Huysman Bouw mochten we ondertussen al enkele projecten inrichten. Zij kiezen er telkens voor om minstens voor een jaar een modelwoning of appartement in te richten.

Voor deze nieuwbouwwoning te Kieldrecht kozen we voor een Uptown Scandi interieurpakket gezien er intern bij Huysman Bouw gekozen werd voor een iets grauwere vloer. Het is dan ook belangrijk dat bezoekers een aangenaam en luchtig gevoel ervaren bij een bezoek aan een potentïeel pand. Een lichter interieur plaatsen breekt het contrast met de donkerder grond en geeft balans aan een interieur. Bekijk zeker de voor & na!

Ook mochten we voor de slaapkamers kleuradvies verstrekken. De meisjeskamer kreeg een zachte 'Blush', heel girly, en de master kreeg een warm 'Boudoir' jasje. Overal waar je langskomt in deze woning hangt er een heerlijke sfeer!

Wist je dat onze stylisten ook interieuradvies aan huis geven?

interieur pakket uptown scandi 1500, casanova vastgoedstyling, homestaging, lifestyle collectie, style your home, scandi living voor en na, interieurstyling, huysman bouw
mooi wonen in scnadinavische stijl, huysmanbouw, casa nova vastgoedstyling, stylisten at home, lifestylecoaches voor en na ganzendries huysmanbouw
styling details, livinginspiratie, casa nova vastgoedstyling
details in een interieur, casanova lifestyle
eetkamerinspiratie, casa nova vastgoedstyling
slaapkamer inspiratie casanova vastgoedstyling, meisjeskamers
pimp your bedroom, boudoir, masterbedroom styling casa nova vastgoedstyling